.

Οκτωβρίου 12, 2012

Τεεεελει...ΝΟΤ

Μετά από κάποιες παρατηρήσεις που έκανα στον κόσμο γύρω μου παραδίδω μια λίστα από πράγματα,
που αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς σου 'ρχονται,
με αποτέλεσμα εγώ, η χαρά της ζωής,
η ευχάριστη προσωπικότητα,
να απογοητεύομαι και να στενοχωριέμαι (πάλι)!


1.Μυρωδιά φαγητού.Δεν ξέρω τι είδους μαγεία κρύβεται πίσω απο αυτά τα αρώματα που με ξυπνούν τα πρωϊνά και με κάνουν να νομίζω ότι θα φάω κοκκινιστο με πατάτες και τελικά βρίσκω φασολάκια!!


2.Πολυαναμενόμενες συναυλίες.Πάω που λέτε περιμένοντας κάτι μεγαλειώδες και σούπερ ουαου και περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που είπαν (οντως) : "Πωωω να έβγαινε ο Μαζω τώρα  θα τα σπάγαμε!".
Απο την άλλη μεριά είναι και η διοργάνωση απαίσια και όταν μπαίνω λόγω της ουνικής καταγωγής των Ελληνών, αισθάνομαι όπως στο Χάρι Πότερ και Ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν,
εκεί μωρέ που είναι στο λεωφορείο και περνάνε ανάμεσα απο άλλα λεωφορεία και συμπιέζονται...
Εκεί να!Φακινγκ σιτ!


3. Συνάντηση με κόλλημα μετά από πολύ καιρό.Ίσως να φταίει η καλοσυνάτη φύση μου που τους θυμάμαι όλους μοντέλα, αλλά μετά από πολύ καιρό εκεί που περιμένεις τον Brad Pitt σου στέλνουν τον Russel Brant. Στο συγκεκριμένο δίνω και το μπενεφιτ οφ δε νταουτ γιατί μπορεί να τον δεις και να κολλήσεις ακόμα περισσότερο, που και πάλι αλλιώς το περιμένεις και αλλιώς σου σκάει γιατί ενδόμυχα ελπίζεις να έχεις ξεκολλήσει και να φύγεις κιουρία από αυτή την ιστορία, πράγμα σπάνιο αλλά λέμε τώρα.


4. Ρούχα από ιντερνέτ.

Τρεις πιθανότητες αποτυχίας.
i. Το έχασα το κιλό που ήθελα θα το πάρω δυο νούμερα μικρότερο.

Και έτσι ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους το muffintop.ii. Ήθελα εδώ και καιρό να κάνω μια καλή αγορά ας πάρω αυτό το μπουφάν με τα φτερά.iii.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν κοιτάω ποτέ τις διαστάσεις και εκεί που παίρνω μια τσάντα και την περιμένω σε ένα αξιοπρεπές μέγεθος για να δικαιολογηθεί η τιμή,  έρχεται μια μινιατουρα που μοιαζει με αυτο που αγορασα.


5. Ετοιμασία σε δωμάτιο χωρίς καθρέφτη.

Παρατήρηση που ίσως να δικαιολογεί όσα βλέπω στον δρόμο καθώς μπορεί να μην έχουνε καθρέφτες στο σπίτι τους. 
Είναι απλά ελεεινό το αποτέλεσμα.
Πάντα βάζω πάνω μου της παναγιάς τα μάτια και μετά πάω και κοιτιέμαι και είμαι σαν το αγέννητο μωρό του Perez Hilton με την Lady Gaga.
Κέφι που κάνω;
 Άστα τώρα χαμός γίνεται!
Γέλια , χαρές , κλάματα...


6. (πέρσοναλ φειβοριτ) Απόπειρα sexy φάτσας ή και καλά sober γέλιου σε φωτογραφία ενώ είσαι μεθυσμένος.

Ο αριστερός δίνει ρέστα.Είναι η φάση που νομίζεις ότι έχεις βγει πολύ γαμώ και την βλέπεις την άλλη μέρα και καταριέσαι την μέρα που γεννήθηκες!7. Το καινούργιο σου κούρεμα.Τόσο ηλίθιοι πρέπει να 'ναι οι κομμωτές του λεκανοπεδίου,
καθότι αδυνατούν να αντιληφθούν τις παρακάτω έννοιες:

1.Δυο δάχτυλα.
2.Δεν θέλω χτένισμα.
3. Φιλάρισμα οχι κόντιμα
4.Τα θέλω καστανόξανθα/σκούρα καφέ/καστανοκόκκινα, όχι πλατινέ/μαύρα/το χρώμα της φωτιάς.