.

Νοεμβρίου 04, 2011

Hate Diaries : 5 The Skaters

Αυτός είσαι εσύ μπροστά στον απο κάτω.


Αυτός είναι ένας επαγγελματίας skater.


Μια διευκρίνιση έτσι για αρχή.

Αγαπητό ημερολόγιο μίσους, σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ την απέχθεια μου προς τους ποζερ
ό-σκειτάδες της Αθήνας και των περιχώρων. Γιατί έτσι όπως το κόβω εγώ ή έχουμε γεμίσει με ταλαντούχους σκέϊτερς "που βελτιώνουν την σκηνή και πληρώνουν το τσιμέντο" ή όλοι αυτοί ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο αν κάνεις Ollie είσαι ο Θεός του σανιδιού. Υποψιάζομαι ότι συμβαίνει το δεύτερο...

Γενικά ,όπως τους βλέπω εγώ, οι Έλληνες σκ
έϊτερς νομίζουν ότι αν ντύνεσαι σαν σκειτας είσαι και σκειτας. Και σαν λογική συνέχεια, όσο πιο επιτυχημένα μοιάζεις με κάποιον καλό σκειτα του εξωτερικού τόσο καλύτερος είσαι και συ. Δεν εξηγείται αλλιώς που όλοι είναι οι μεγαλύτερες βεντέτες που κυκλοφορούν, ντυμένοι πάντα στην τρίχα με ότι φοράνε να ναι μάρκα σκειταδικη από τις κάλτσες μέχρι το ρολόι, ποτέ ιδρωμένοι και βρώμικοι αλλά με υφάκι χιλίων καρδιναλίων του τύπου " ειμαι ο Andrew Reynolds της χώρας σας, δοξάστε με!"

Οι σκειταδες της Αθήνας στην πλειοψηφ
ία τους λειτουργούν σαν τις ντίβες στις ταινίες με την Lindsay Lohan (αυτές που η Λοχαν αλλάζει σχολείο και είναι μόνη της και είναι τοοοοσο καλή κοπέλα αλλά υπάρχουν κάτι ξιπασμένες σκύλες που έχουν λεφτά και στο τέλος αυτές την πατάνε και η Λοχαν παίρνει τον γκόμενο). Κάθονται πάντα μαζί, μιλάνε μόνο μεταξύ τους, πιστεύουν ότι είναι οι βασιλιάδες του κόσμου , θεωρούν ότι έχουν groupies και σχολιάζουν όποιον περνάει προσποιούμενοι ότι μιλάνε για τα tricks που έσκασαν σήμερα. Προφανώς για να έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα ψωνισμού κάτι θα έχουμε κάνει και εμείς, ο γυναικείος πληθυσμός εννοώ. Ναι εντάξει το παραδέχομαι έχω πέσει και εγώ θύμα της γοητείας ενός από αυτούς. Λίγο ότι είναι πιο όμορφα ντυμένοι, λίγο τα καυλόποδα... Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αλλά, αυτό είναι που μετράει, το ξεπέρασα και κατάλαβα ότι είναι αστείοι.. Γιατί βρε αδελφέ πως να το κάνουμε είναι λίγο... όταν μου έρχεται ο άλλος με το κολάν και μου λέει ότι θα παει να κάνει σκειτ ε, μάλλον κάτι δεν κολάι, γιατί απ' όσο θυμάμαι ένα άνοιγμα θα σου χρειαστεί να το κάνεις όταν θα σκάσεις τις κολπάρες σου. 


Εν ολ
ίγοις είναι κλασική περίπτωση μεγάλου καβγά για το πάπλωμα. Είναι και αυτοί σαν Αυτές αλλά στο αρσενικό τους. Έχουν μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους απ' ότι πρέπει. Γιατί αν τους παρατηρήσεις δίπλα σε έναν ξένο σκειτα σωστό, βλέπεις πόσο θα του φερθούν σαν να ναι τα πουτανάκια του, εκεί συνειδητοποιούν ποσό απέχουν από το επίπεδο που προσπαθούν να πλασάρουν. Ή αν δεις τι γκόμενες ρίχνουν τελικά, κάτι trollares  με T κεφαλαίο, ε τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται απλά για ένα ψωνάκι σαν όλα τα άλλα και γελάς μαζί του όταν περνάει μπροστά σου έξω από το Κάπα σαν να του ανήκει η Κωνσταντινουπόλεως.
Αυτά. 
Ή μήπως Αϊντα ή εκειιιιιιί;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: