.

Νοεμβρίου 02, 2011

Hate Diaries : 4 The universities

Λολα να,  ενα πανεπιστημιο.

Μαριω, για σενα, αυτο ειναι ενα πανεπιστημιο

Αγαπητο μου ημερολογιο μισους,
Σημερα μισω τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Οσον αφορα στα ελληνικα πανεπιστημια σε ενα μπορει να συνοψιστει το προβλημα μου και αυτο ειναι τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. Υπαρχουν και αλλα προβληματα προφανως ,αλλα αμα το ψαξεις λιγο καλυτερα παλι αυτη η βρωμμερη φαρα κρυβεται απο πισω σαν μουλοχτος ασβος!

Για τις εγκαταστασεις ας πουμε, νταξει λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε. Παντου αφισες( γιαυτο φταινε τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) μισογκρεμισμενα κτιρια, μισογκρεμισμενα θρανια, μισογκρεμισμενες καρεκλες, καλοριφερ ουτε για πλακα και δεν συμμαζευεται!! Γενικα δεν μπορω να πω οτι επεσα και απο τα συνεφα με την κατασταση. Επεσα ομως απο τα συννεφα με τα καθυστερια που θελουν να αποκαλουν τους εαυτους τους πολιτικοποιημενους και δραστηριους νεους και που το μονο ουσιαστικο πραγμα που εχω δει να κανουν για το πανεπιστημιο ειναι να σταματανε να προπαγανδιζουν και να ξεκουμπιζονται απο εκει μεσα. Οκ οκ φτωχη και χαλια χωρα ειμαστε αλλα ειλικρινα ολα θα ηταν καλυτερα αν το Μ.Α.Σ η Π.Α.Σ.Π η Δ.Α.Π και η Κ.Ν.Ε δεν την ειχαν δει σουπερ γκουφυ και σταματαγαν να γραφουν παντου τις μαλακιες τους οπως το " Η επανασταση των πλουσιων χτιζεται στο αιμα των μεταναστων" ΤΙ?ΤΙ στον διαολο σημαινει αυτο?? και δεν κανω πλακα αυτο ηταν οντως γραμμενο σε τοιχο της σχολης μου, ή αν δεν κολαγαν παντου αφισες. Ειλικρινα αν ειναι καποιος να γραφτει σε καποιο απ'ολα αυτα τα κομματα το χει αποφασισει πριν μπει στην σχολη. Δεν περιμενε να δει την αφισα για να πεισθει απο το "επαναστατικο σας οραμα" ή την "πρασινη αυγη" σας!

(ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΥΓΗ??? Πρεπει πραγματικα να σαι πολυ ηλιθιος για να τολμας να μιλας για πρασινο οτιδηποτε σημερα! Μαλιστα το πρασινο θα επρεπε να καταργηθει απο την παλετα των χρωμματων. Αλλα οχι και να το προωθεις λεγοντας οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα εξασφαλισει ενα καλυτερο μελλον. Ενα σαπιο και μαραμενο μελλον εξασφαλισε και τελος. Το χουμε παρει αποφαση, παρτο και συ και πηγαινε σπιτι σου.)

 Τωρα η νεα καραμελα των ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ οταν ερχονται να σε πριξουν πρωι πρωι ειναι οτι το πασο στο εκδιδει ο γερμανος και εχει τα στοιχεια σου και ειναι απαραδεκτο! Γιατι ρε βουτυρομπεμπε κινητο δεν εχεις εσυ? Ή μηπως στην ΚΝΕ επικοινωνειτε με σηματα καπνου; Για ΠΑΣΠ-ΔΑΠ δεν λεω καν γιατι αυτοι τα μοιραζουνε τα blackberry σαν να μοιραζουν στραγαλια. Αλλα σοβαρα τωρα ,πριν απο κανα χρονο ολοι δηλωσαν τα στοιχεια τους στις εταιριες τηλεφωνιας ακομα και καρτοκινητο να χαν, τωρα περιμενε ο Γερμανος για να παρει τα στοιχεια σου νομιζεις;Το αλλο ειναι οτι καταργουνται οι εστιες. Αφου εσυ ΔΕΝ μενεις σε εστια τι σε κοφτει για τον φοιτητη που παει στο ενοικιο. Ασε τον φοιτητη να διαμαρτυρηθει μονος του αν θελει, αν και δεν νομιζω να καθεται σε κανεναν ασχημα να φτιαξει το σπιτακι του οπως το θελει αντι για να μεινει στα χαλασματα που θες να αποκαλεις εστια. Που εχουν γινει και αυτα σαν να μενεις σε δωματιο ηχογραφησης με τοση ηχομονωση που εχει δημιουργηθει απο τα αλλεπάλληλα στρωμματα αφίσας.


Σε γενικες γραμμες το πορτρετο του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ειναι: (εκτος απο την βαση του οτι ειναι ηλιθιος/α) ειτε αυτο του κομμουνιστη που εχει ψαχτει και θελει να μεταλαμπαδευσει την γνωση του, παρακολουθει ειρηνικες συζητησεις με ντουντουκα και κατεβαινει σε ειρηνικες διαδηλωσεις με μολοτοφ, ειτε αυτο της μπεμπεκας/θελω-να-γινω-γιαπης-οταν-μεγαλωσω-κλεβοντας-λεφτα-που-δεν-μπορω-να-βγαλω-με-την-αξια-μου που εκτος απο αφοπλιστικα ομορφοι και σταιλαδες εχουν και πολιτικη συνειδηση. Με δυο λογια προκειται για θρασυτατα ανεγκεφαλα παιδακια που διαιωνιζουν αυτο το αστειο που στην Ελλαδα αποκαλουμε πολιτικη. Βασικα ξεφτιλιζονται μονοι τους και τους λυπαμαι. Και για αυτο μισω τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: