.

Σεπτεμβρίου 30, 2014

Το #RapChallenge είναι η Χειρότερη Χρήση του Ηashtag Μετά το #CUTFORBIEBER.

H όλη ιστορία ξεκίνησε από ένα tweet του Χαρμάνη.
Διάφοροι ράπερς που εγώ και εσείς και φαντάζομαι οι λίγο πιο σχετικοί με το hip hop, άνθρωποι,θα θεωρούσαμε κατάτι σεβαστούς, το αποδέχτηκαν και δημιούργησαν "ΔΕΚΑΕΞΑΜΠΑΡΑ" (είναι μια καινούργια λέξη που έμαθα από την Κατερίνα Στικούδη στην οποία θα επανέλθω μετά).

Ο Τάκι Τσαν (ειν' ο μαν ωχ αμαν αμαν αμαν), ο Εισβολέας, ο Μιθριδάτης και άλλα ονόματα που κάτι κάνουν στο μυαλό μου γιατί τα άκουγα από τον αδελφό μου όταν ήμουν μικρή, αποδέχτηκαν την "πρόκληση-πρόσκληση" και αυτά που έφτιαξαν ήταν (νομίζω) αποδεικτικά του ονόματος τους στον χώρο.

Στην συνέχεια, με τούτα και με κείνα, όπως κάθε Trending κίνημα, πήρε τον κατήφορο.

Σιγά- σιγά τα σεβαστά αυτά ονόματα του Hip- Hop, αντικαταστάθηκαν από τον NiVo.
Ο αγαπημένος σε κανέναν εκτός από μερικά 12χρονα που ανακαλύπτουν το hip-hop αλλά κατά βάθος τους αρέσει ο Κιάμος, ράπερ, δείχνει να έχει πάρει μια απόφαση ζωής.
Να ξεκινάει πάντα τα τραγούδια του με το: " Με έχεις κράξει",
με αποτέλεσμα κάθε τραγούδι να ακούγεται σαν προσπάθεια να μεταπείσει τον κράχτη, ο οποίος έχει όλα τα δίκια του κόσμου.

Μετά ήρθε ο SNIK. ο οποίος έβαλε μπαντάνα αλα Tupac και ενίσχυσε το φλεγόμενο μίσος όλων όσων ήδη θέλανε να τον βάλουν να φάει τα μαλλιά του. Επίσης είναι βλάκας και το ξέρουμε.

Μετά από την σχετική, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, hip- hop ομάδα ανθρώπων, το Rap Challenge πέρασε στο αγαπημένο σε όλους μας Facebook. 

Κάπου τότε αποφάσισα ότι δεν μου αρέσει. 

Το hashtag ταξίδεψε απο προφιλ σε προφιλ.
Εφτασε σε βάθη που όμοια του δεν θα πίστευε ότι θα φτάσει ποτέ.
Τα βίντεο έφτασαν σε ανάλυση το πρώτο κινητό με βιντεοκάμερα που βγήκε ποτέ και πραγματικά ακόμα και εγώ θα μπορούσα να γράψω καλύτερες ρίμες.

Είδα πολλά.
Γέλασα αρκετά.
Πόνεσα.
Ένιωσα άβολα για λογιαριασμό τους.
Και θεώρησα ότι δεν γίνεται τίποτα χειρότερο.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ.Ναι αυτή η κοπέλα, που έχει αυτόανακυρηχθεί η Missy Elliot της Ελλάδας και θεωρεί πως εκπροσωπεί το Hip- Hop.

Αν το Hip- Hop έπαιρνε διαζύγιο και η γυναίκα του το είχε κερατώσει με 10 μαύρους και υπήρχαν φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία, πάλι δεν θα επέλεγε την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ να το εκπροσωπήσει.

Το Κατερινάκι λοιπόν, που έχει βάλει grill και όταν την ρώτησαν γιατί έβαλε σιδεράκια απάντησε: "Δεν είναι σιδεράκια, είναι grill και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της rap βιομήχανίας την οποία θεωρώ ότι αντιπροσωπεύω στην Ελλάδα." έφτιαξε για την απαράμιλλη ευχαρίστηση μας αυτό:


Γυρνάει σαν σωστός μαφιόζος την δερμάτινη καρέκλα της και ξεκινάει να φτύνει ρίμες.
Καυτές σαν μάτι φούρνου.
Τοξικές σαν τα μακαρόνια που φτιάχνει.
Σκληρές σαν το κεφάλι της που δεν θέλει να δεχτεί ότι δεν κάνει για ραπερ.
Επιθετικές σαν τον καρκίνο που όλοι έχουμε ευχηθεί να βγάλει.( Κακό- αλλά ήταν εκεί δεν μπορούσα).

Ήταν αστείο.

Σας παρούσιαζω μια οπτική παρουσίαση του θανάτου του RapChallenge;


Ευτυχώς ο Άγνωστος Χειμώνας απάντησε κοροιδευτικά.
Και κάπως πήρε το αίμα του Hip-Hop πίσω από αυτή την μανιακή.

Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ το αγαπημένο μου βίντεο του εν λόγω challenge, με σκληροπυρηνικές ανάφορες στον Harry Potter που θα έκαναν και τον Method Man να θέλει να παραιτηθεί και να γίνει μανάβης.

Αυτά είχα να πώ για το #RapChallenge.
Και σας παρουσιάζω την δικιά μου πρόταση για challenge.
#ΒΓΑΛΤΕΤΟΝΣΚΑΣΜΟΕΙΣΤΕΟΛΟΙΗΛΙΘΙΟΙ.